Tá správna hra v ten správny čas? Call of Duty: WWII!

Tá správna hra v ten správny čas? Call of Duty: WWII!
16:01, 04.08.2017

Activision sa behom svojej výročnej finančnej správy nemohol odmlčať s ohľadom na PR správy, z ktorých sú nakoniec dnes živé všetky herné a distribučné spoločnosti. Eric Hirshberg, ako vysoký pohlavár v spomínanej firme, sa zastavil u očakávaného návratu CoD, ktorý sa konečne vracia späť tam kde ho máme radi (veta zakončená prevahou v internetových diskusiách a štatistikách či anketách) do druhej svetovej vojny.

Nech už Áďa zhynul s brčkom v hube pod slnečníkom niekde okolo Argentíny alebo ho skutočne rozprášili nad zamrznutým chodníkom v Mníchove, nemohol ani len tušiť aký prínos vykonal pre vojnové videohry. Dosť však bolo čierneho humoru, podstata novinky nás privádza späť ku hodnosti oberführera Erica Hirshberga. Ten po boku Activision verí v úspech ich nového CoD a dodáva, že je to tá správna hra v ten správny čas.

Eric vychádza z celkových ohlasov okolo video prezentácií a sledovanosti záznamov. Titul bol jednoducho prijatý verejnosťou viac ako kladne (ono sa nieje čomu čudovať po tom ako táto séria išla istým krokom do Star Trek univerza) a rovnaký výsledok, sa očakáva aj od predajnosti. Tá sa začne rátať už 3. 11. 2017 ale ešte tento mesiac si hráči na PlayStation 4 budú môcť vyskúšať kvalitu multiplayer schémy, to od 25. 8. (od 1. 9. potom na Xbox One). Veríte novému CoD?


DALŠÍ

CGwillWin