Zaujímavá RPG No Truce With The Furies nebude v Kolíne chýbať

Zaujímavá RPG No Truce With The Furies nebude v Kolíne chýbať
18:04, 03.08.2017

Máte tu titul aký sme do nášho spravodajstva trošku trestuhodne ešte nezahrnuli, pritom nejde v jeho prípade o nejakú dlhovekosť čo do ohlásenia. No Truce With The Furies od Humble Bundle a hlavne vývojárov zo ZA/UM je pritom už napohľad originálna RPG s izometrickou kamerou, ktorá sa exkluzívne v PC vodách bude snažiť uloviť každého nadšenca do netradičného artu a humoru.

Klik pro zvětšení (Zaujímavá RPG No Truce With The Furies nebude v Kolíne chýbať)

Vývojári sa nechali pri tvorbe inšpirovať známymi značkami ako Planescape: Torment a Kentucky Route Zero, čo by nám vo výsledku mohlo priniesť niečo unikátne. V tejto detektívnej RPG sa totižto každý jeden rozhovor môže stať začiatkom lavíny, ktorá pretvorí dianie všade naokolo. Rozhodnutie, vaše rozhodnutie, tak môže zmeniť veľké veci a vypáliť koniec v desiatkach nových scenárov. Preskúmajte nádherné pobrežné mesto Revachol v úlohe nenávideného poručíka z oddelenia vrážd a vyriešte jeden prípad vraždy, ktorý je zakorenený hlboko v jadre mesta.

Klik pro zvětšení (Zaujímavá RPG No Truce With The Furies nebude v Kolíne chýbať)

Autori uvádzajú stvorenie unikátneho umeleckého žánru, ktorý sa nedá priamo prirovnať k ničomu čo sme doteraz videli. Je to fantasy? Je to sci-fi? Je to iná sféra? Nejaký punk? Nie, v prípade No Truce With The Furies ide o unikum a nóvum. Ťažiť sa pritom bude hlavne z izometrickej kamery, ktorá v dnešnej dobe už nemá toľko pozornosti ako tomu bolo pred rokmi, ale stále ponúka rôzne nápady ako zaujať. Po boku artu má osloviť práve systém rozhovorov a triedenia myšlienok. Každá vec, ktorú začnete v hre rozvíjať bude mať svoju vlastnú sekciu a kedykoľvek sa v nej môžete prehrabať a skúsiť prísť na nejaké pokračovanie s ohľadom na dej. Skill System nebude nič komplikované a má sa označovať ako Metric so širokou škálou realizácie.

No Truce With The Furies sa ukáže jednak už tento mesiac v nemeckom Kolíne nad Rýnom a zároveň aj začiatkom septembra na PAX WEST v zámorí. Skúste si pozrieť staršie video materiály.

DALŠÍ

CGwillWin