Aké budú možnosti úprav vozidiel v NFS Payback?

Aké budú možnosti úprav vozidiel v NFS Payback?
15:06, 27.07.2017

Na dnes sme si pre vás, automobilových nadšencov, nachystali špeciálne video pri príležitosti prezentácie možností úprav v hre Need for Speed Payback. Práve tento aspekt sa svojho času úplne vytratil z celej IP čo určite malo za následok jednak pokles záujmu verejnosti o sériu NFS a zároveň, logicky aj nižšie predaje pre EA. Nový diel sa vracia ku koreňom, čoho dôkazom je trailer nižšie.

Určite znie úžasne možnosť objavovať staré vraky a pretvárať ich pomocou súčiastok (rozmiestnených rôzne po mape) na úplne nové žihadlá. Toto z časti ponúka aj režim Barn Finds vo Forza Horizon, ale nie až tak prepracovane ako nové NFS. Samotné časti je možné jednak zakúpiť u predajcov alebo vyhrať v špeciálnych závodoch. Každý hráč dostane teda rozličné možnosti realizácie a spôsobov ako sa dostať k opravám nájdeného šrotu.

Ak sa chcete stať skutočným zberateľom vozidiel, Payback vám umožní si kúpiť až päť veľkých garáží, kde sa dá získané autá skladovať a prípadne s nimi obchodovať cez online funkciu. Kto by dokázal naplniť aj takéto priestory môže sa nachystať na nekonečné virtuálne skladisko. Viac už spomínané video.


DALŠÍ

CGwillWin