Battleborn nechce přiznat, že je free-to-play

Battleborn nechce přiznat, že je free-to-play
08:14, 07.06.2017

Loni v květnu vyšly dva na první pohled podobné tituly, které uvnitř jsou velmi rozdílné. Jeden z nich slaví obrovskými fanfárami roční výročí a ten druhý bojuje o přežití a pozornost hráčů. Ano velké naděje vzbuzoval Battleborn od Gearbox Software, ale nedokázal dodat co měl. Extrémně nezáživná kampaň ukázala, že to nové Borderlands nejsou. A multiplayer, který měl kombinovat MOBU s FPS se také úplně nechytl.

Od včerejška je dostupný pro Battleborn Free Trial na PS4, XONE a PC (Steam). Ten umožní skočit do multiplayeru úplně každému a zdarma (kampaň je zamčená). Omezení je pouze v tom, že na výběr bude mít "freerider" pouze z šesti postav, které se každý týden budou měnit. Tudíž nebude moci mainovat pouze jednu postavu, ale každý týden se mu zamknou a odemknou jiné.

Samozřejmostí je, že za herní kredity či Platinum (měna za reálné peníze) půjde postupně odemknout úplně vše i ve Free Trial verzi nebo rovnou upgradnout na plnou. Hráči, kteří v minulosti zakoupili hru dostávají Founder status. Ten jim dá nějaký Legendary gear, 1000 Platinum, 50000 kreditů, loot balíčky a Founders Crown. Prostě to co každý zná z nějakého toho free-to-play titulu. Jenom zde Gearbox nechce přiznat, že hra je f2p a prezentuje celý model jako Trial.


DALŠÍ

CGwillWin