Česká hra Dark Train: Coupe sa hlási o pozornosť

Česká hra Dark Train: Coupe sa hlási o pozornosť
17:16, 29.05.2017

Je priam našou povinnosťou informovať o každej novej hre z okolia CZ či SK a o to viac nás to teší, ak sa jedná už napohľad o zaujímavú projekciu plnú originality. V prípade titulu Dark Train: Coupe od sedemčlennej spoločnosti Paperash Studio, sa presúvame do žánru grafických noviel, ktoré sú možno viac štandardom v ďalekom japonsku, ale nieje dôvod prečo to neskúšať aj u nás.

Dark Train: Coupe je dílo vyrobené z papíru, které spadá do žánru gamebooku nebo-li vizuální novely s nelineárním příběhem.

Nosným tempom celej hry, ktorá aktuálne skúša svoje šťastie cez Steam Greenlight, je kvantum dialógov s rôznymi voľbami a ich dopadom na výsledok deja. Práve príbeh nás zavedie pred udalosti v prvej časti tejto značky (Dark Train 2016) a opäť sa ujmeme postavy s menom Ann Tagrezbung.

Pokud jste nároční na vizuální stránku (Dark Train, vyhrálo cenu České hry roku 2016 v kategorii umění) a patříte mezi trpělivé hráče, kteří ve hrách rádi čtou všechny texty od svitku až po knihy, můžete podpořit Dark Train: Coupe na Steam Greenlightu svým hlasem


DALŠÍ

CGwillWin