Netflix ukázal prvý trailer na Castlevaniu + dátum premiéry

Netflix ukázal prvý trailer na Castlevaniu + dátum premiéry
08:04, 25.05.2017

Značka Netflix, ktorá už roky núti hráčov byť v pohode a odpočívať u TV, sa čoraz viac presádza aj v našej sekcii noviniek, čo má dôvod v ich snahe o prevedenie populárnych hier na televízne obrazovky. Vieme, že aktuálne pracujú na seriálovej podobe Zaklínača, ale ten je ešte len v úvode nejakej produkcie. Oveľa ďalej sú s legendou menom Castlevania, ktorej Konami už dávnejšie nechalo vykopať herný hrob a tak sa fanúšikom musí páčiť aspoň chystaný animovaný príbeh, ktorého základ je postavený na hre Castlevania III: Dracula’s Curse (scenár napísal Warren Ellis a o animácie sa postaralo Frederator Studios)

Inšpirovaný klasickou sériou videohier, Castlevania je temná stredoveká fantasy pojednávajúc o poslednom členovi ťažko skúšaného kmeňa Belmont, ktorý sa snažil zachrániť východnú Európu pred vyhynutím v rukách samotného Vlada Dracula Ţepeşa

Dnes si môžeme premiérovo pozrieť prvý teaser trailer, ktorý odkazuje na príchod celého seriálu. Ten bude dostupný klasicky ako každá produkcia Netflixu v kompletnej sérii už 7. 7. 2017. Teraz spomínaný trailer.


DALŠÍ

CGwillWin