The Elder Scrolls: Online na týden zdarma

The Elder Scrolls: Online na týden zdarma
11:04, 12.04.2017

Kdo by řekl, že je to už pět a půl roku – téměř na den přesně – co nás uchvátil poslední díl série The Elder Scrolls s podtitulem Skyrim. A vlastně dodnes hromady hráčů uchvacuje, a to pořádným právem. Betesda – studio mající sérii Elder Scrolls na svědomí, mají svým jménem podepsanou spoustu dalších her, takže se dá pochopit, že si s nástupcem Skyrimu dávají načas.

Necelých šest let je ale poměrně dlouhá doba, vzhledem k tomu, že jsme o dalším dílu neslyšeli ještě ani slovo. Ano, tu a tam se objeví nějaké dohady a domněnky, ale nic potvrzeného. Leckdo už by si po takovém čekání okusoval nehty, ale v dubnu roku 2014 jsme dostali The Elder Scrolls Online. MMORPG, kterému ze začátku kazily jméno pravidelné poplatky jež jsou naštěstí už dlouho pryč, není z těch nejkvalitnějších, co si budeme říkat. Pořád jde ale o velmi solidní multiplayerový zážitek pro milovníky světa Tamrielu.

Ti z vás, kteří TESO pořád ještě nevěří si jej můžou v plné parádě vyzkoušet, až do úterý 18. dubna je totiž hra kompletně free to play. A to na všech platformách, tedy PC, Playstation 4 i Xxbox One. Do určité míry se jedná o takovou přípravu na vypuštění velkého datadisku Morrowind, který se chystá na 6. června letošního roku.

DALŠÍ

CGwillWin