Vampyr potvrdil polootevřený svět a další

Vampyr potvrdil polootevřený svět a další
19:58, 12.02.2017

Je to již nějaký ten čas co byl Vampyre oznámen, ale po dlouhé době se nám dostalo trochu nových informací. Ty se hlavně zakládají na tom, jak bude vypadat svět a jakým způsobem budou NPC ovlivňovat váš postup.

Vamypr bude mít dle informací, polootevřený svět, takže se nedočkáme něčeho, jako v TES. Místo toho budeme spíš mít oblasti města (Londýn, 1918), které nám budou přístupny, zatímco jiné části budou uzamčeny z příběhových důvodů.

Ve hře také najdeme kolem 60 rozdílných charakterů občanů, které navzájem budou provázány na více úrovních. Jelikož vedlejší úkoly budete dostávat právě od těchto občanů, jejich přemrštěná likvidace bude znamenat uzamčení těchto vedlejších úkolů. To jde ruku v ruce s počtem jiných monster. Jakmile se sníží počet lidí, jejich místo zaberou jiní upíři a další monstra.

Budete tak muset zvažovat koho zabijete, jelikož největší počet XP dostanete právě za zabití lidí, což pro některé pacifisticky založené jedince může znamenat podstatné ztížení postupu hrou, jednoduše z důvodu nízkého levelu. Mimochodem hra automaticky ukládá po každém zabití NPC a nebudete tak moci svoji volbu zvrátit.

Co na to říkáte? Vamypr jak se zdá, bude náročná hra.


DALŠÍ

CGwillWin