Již brzy si zahrajte Rocket League ve svém pokoji naživo

Již brzy si zahrajte Rocket League ve svém pokoji naživo
15:30, 03.02.2017

O Rocket League píšeme celkem často, ale to asi nikomu nevadí. Chytlavá autíčková kopaná uchvátila miliony hráčů po celém světě a tak není divu, že se toho kolem ní děje víc než ve filmech Michaela Baye. Nedávno jsme vás informovali o to, že si můžete kupit miniaturu herního míčku a kopat si s ní doma nebo jí v kanclu házet po neoblíbeném kolegovi a nyní se objevil dalších merchendise a tentokráte jde samotná o autíčka.

Klik pro zvětšení (Již brzy si zahrajte Rocket League ve svém pokoji naživo)

Ve spolupráci se společností Zag Toys vyrobil Psyonix natahovací autíčka na setrvačník, se kterými si v kombinaci s Rocket League míčkem můžete doma udělat správné bratrovražedné derby. Pokud ve vás zbyla ještě trocha dětského nadšení z podobných blbostí, určitě sledujte stránky vývojářů. Série 12 autíček by měla být venku již na jaře a bude se ujednat o klasický nákup zajíce v pytli, protože dopředu nevíte, jaká mašinka se v balení skrývá.

Klik pro zvětšení (Již brzy si zahrajte Rocket League ve svém pokoji naživo)

Některá balení budou obsahovat i kódy na speciální herní předměty, takže budete mít radost hned dvakrát. Cena ještě nebyla zveřejněna, ale je jasné, že v ČR autíčka v Tescu nejspíš k mání nebudou a tak se bude jednat o sběratelskou raritku. A pokud vás to nenadchlo, nevadí, také tajně doufáme, že jednoho dne někdo ještě lepší verzi. Ideálně s autíčka na dálkové ovládání s magnety na podvozku, stadionem s plexisklem namísto střechy (aby balon nevyletěl) a bude to must have.

DALŠÍ

CGwillWin