Ode dneška můžete hrát křížence Call of Duty 2 a Day of Defeat

Ode dneška můžete hrát křížence Call of Duty 2 a Day of Defeat
18:00, 26.01.2017

Stýská se vám po hbité akci ze druhé světové války? Se slzou v oku vzpomínáte na ty hádky, jestli je lepší první Call of Duty nebo to druhé? Vyprávíte svým dětem ty zapamatováníhodné bitvy, jež jste bojovaly v ulicích francouzského Carentanu jako náctiletí? Teď už nemusíte jen vzpomínat. Dnes totiž vychází Days of War!

Hra, která se hrdě hlásí především k Day of Defeat systémem zabírání vlajek a třídami (např. podpora, odstřelovač, raketometčík, atd.) a samozřejmě také ke Call of Duty 2 svižnou akcí a přestřelkami až pro 32 hráčů, přičemž vývojáři mají v plánu dokonce akci pro až 100 hráčů na serveru! Ve hře se nyní nachází osm map, přičemž některé až nebezpečně přesně kopírují některé ze zmíněných her, např. Carentan z Call of Duty 2 nebo Donner z Day of Defeat: Source, ale nechybí třeba vylodění na pláži Omaha v Normandii.

Klik pro zvětšení (Ode dneška můžete hrát křížence Call of Duty 2 a Day of Defeat)

Připomeňme ještě, že Days of War běží na Unreal Engine 4 a hra se právě nachází v předběžném přístupu, proto se v ní mohou nacházet různé bugy či grafické glitche. Hra vybrala více jak trojnásobek požadované částky na Kickstarteru (přesně 68.508 $) a právě dnes si ji můžete zakoupit za cenu 24,99 € na Steamu. Naše dojmy očekávejte již brzy.


DALŠÍ

CGwillWin