Už ste videli najhoršiu hru na Playstation 4?

Už ste videli najhoršiu hru na Playstation 4?
06:33, 24.01.2017

Čo sa stane ak niekto zoberie free mobilný titul a bez akejkoľvek snahy o jeho inováciu ho hodí na populárnu konzolu, a aby patrične nasadil svojmu aktu korunu, tak si zaň nelogicky vypýta takmer 10 dolárov? Tento scenár do bodky naplnil projekt Life of Black Tiger, ktorý minulý týždeň plnil internetové stránky s posmeškami novinárov a rovnako ladenými komentármi samotných hráčov.

PlayStation YouTube kanál totižto bez hanby upozornil na akúsi simuláciu života čierneho tigra, ktorý sa potuluje savanou a úlohou vás hráčov, je mu pomôcť naplniť žalúdok. Titul nestojí ani za slepé oko údržbára verejných záchodov na vlakovej stanici tretieho sveta, avšak zaujal v spojitosti s akousi benevolenciou SONY začať regulovať to čo oficiálne propagujú. Neberte to zle, máme vo svete slobodu a tak samozrejme nemám nič proti ak si niekto chce predávať odpad (deje sa to dnes aj denne pod rúškou AAA nálepky), avšak SONY by niečo podobné minimálne malo nechať v pozadí a nerobiť si viacmenej negatívnu reklamu.

Trailer na Life of Black Tiger je síce plný posmeškov a udivených komentárov, avšak nieje to úplne prvá hra z kategórie dna, ktorú by ste si mohli na PS4 zakúpiť a horko tento čin oplakať. Tento mesiac totižto stihlo SONY upozorniť na ďalší potencionálny klenot, z ktorého by sa vám mohol zdvihnúť kufor. Ide o sci-fi RPG v otvorenom svete menom Skylight Freerange 2: Gachduine a trailer nižšie opäť otvára vrece plné otázok. Prestalo SONY klásť dôraz na obsah, ktorým zásobuje svoju platformu?

DALŠÍ

CGwillWin