Mafie III začíná pořádně smrdět

Mafie III začíná pořádně smrdět
13:07, 02.10.2016

O Mafii III se už napsalo spousta věcí. Někteří z nás mohou být naštvaní, že již toto "české dítko" je vlivem byznysu odsunuto na zahraniční kolej nebo že autoři se vydávají jiným směrem, než byla původní Mafie. Ať je to tak či tak, myslím, že se můžeme těšit na solidní open-world akci z mafiánského prostředí.

Ale to jaká hra tak trochu nechme stranou - i když... herní vydavatel 2K Games sice rozjel marketingovou kampaň na plné obrátky, ale několik světových webů na sobě nezávisle potvrdily, že review verze budou herním recenzentům předávány až v den vydání, tzn., v pátek 7. října. Tím pádem je jasné, že nejdřívější recenze (pokud nebude napsána na základě nějakého speed runu) budou vycházet až v nadcházející týdnu (tedy od pondělí 10. října).



Toto rozhodnutí je sice poněkud nezvyklé, ale z poslední doby jsme narazili na několik podobných herních kousků, které obstály na výtečnou. Na druhou stranu je pravda, že Mafia III není hra, která by byla závislá na množství on-line hráčů nebo něčem podobném. Faktem tedy zůstává, že veškeré recenze vyjdou až po vydání hry, takže si raději počkejme na první pocity a dojmy, ať nás Mafia III v něčem nepříjemně nepřekvapí.

DALŠÍ

CGwillWin