hw
Ubisoft CEO: NX je fantastický stroj!

Ubisoft CEO: NX je fantastický stroj!
07:32, 22.09.2016

Čakáme čakáme na oficiálne odhalenie záhadného hardwaru od spoločnosti Nintendo, ktorý nesie kódové označenie NX, a ktorý by sa mal prezentovať už budúci mesiac vo svojej premiére. Nebudeme tu teraz riešiť tú neutíchajúcu príbojovú vlnu nepotvrdených faktov od nemenovaných zdrojov a prejdeme opäť do tábora Ubisoftu, ktorý má s veľkým "N" opäť výhradne dobré vzťahy a chystá sa ich nový stroj prezentovať ako vysoko kvalitnú mašinku. Šéf tejto firmy, Yves Guillemot sa pre Gamespot otvorene vyjadril práve na margo NX s jasným posolstvom.

“Nová Nintendo konzola je proste fantastická mašinka. Je to skutočne niečo úplné nové, a je to naozaj Nintendo v pravom slova zmysle, ktoré opäť prichádza s týmto ako prvé. Milujeme to!”

Guillemot ďalej potvrdil že jeho firma pracuje na niekoľkých tituloch pre NX avšak zatiaľ logicky nemôže zachádzať do detailov. Rozhovor sa ďalej nesie v duchu inovácií, ktoré boli logicky prítomné aj u neúspešného WiiU a šéf Ubi spomína na možnosť vytvoriť niečo unikátne ako bola hra ZombiU vďaka Nintendu. Je to pre nich cesta ako objaviť nový trh a nových zákazníkov, čo je samozrejme logické. Uvidíme čo to NX vlastne je a do akej roviny sa jeho koncept bude stotožňovať s požiadavkami súčasných hráčov, nech už budú akokoľvek objavné. Chceme to hlavne už vidieť naživo a hneď!


DALŠÍ

CGwillWin