Již rok se dělá na dalším Deus Ex

Již rok se dělá na dalším Deus Ex
19:18, 02.09.2016

Na povrch vyplavala zpráva, že již jeden rok probíhají práce na dalším díle Deus Ex. Aspoň tak to tvrdí internetový bavič Jim Sterling, se kterým údajně mluvil jeden z vývojářů Deus Ex: Mankind Divided.

Na sequelu se mělo začít pracovat minulé léto. Eidos Montreal má mít dva týmy: DXNG a DXNG2. DXNG - Deus Ex Next Gen - dělal na Mankind Divided, DXNG2 na jeho pokračování. Z DXNG2 mělo být několik lidí přesunuto do prvního týmu, aby se stihlo vydání Mankind Divided do února 2016, což se nakonec nepovedlo.

Je vcelku normální, že se vývojáři rozdělí na několik týmů, z nich každý dělá na nějakém projektu. Méně častá je však verze, že jeden tým rovnou dělá sequel pro jiný tým. Jedná se o nepotvrzenou zprávu, jak mimo jiné řekl sám Sterling, takže na možné odpovědi, případně důkazy, si budeme muset počkat - jestli se nám jich vůbec dostane.

Každopádně se jedná o zajímavou informaci. Vývoj Mankind Divided měl začít ihned po vydání Human Revolution (léto 2011), čili možná vývojáři touží po tom, aby případný sequel vyšel po kratší době než Mankind Divided.


DALŠÍ

CGwillWin