Halo 5 bude týden zadarmo

Halo 5 bude týden zadarmo
10:31, 24.06.2016

Čím se rozhodně může Halo 5 pyšnit je obsah, který do hry přibývá zadarmo. Aktuálně jej čeká už osmé rozšíření, které bude zatím absolutně největší. Warzone Firefight vrací oblíbenou "hordu" do série Halo a fanoušci vln nepřátel se mají na co těšit. Přídavek se objeví už ve středu 29. června/júna.

Klik pro zvětšení (Halo 5 bude týden zadarmo)

Lidé, kteří zatím nevlastní tuto exkluzivní pecku pro Xbox One budou mít od stejného dne jedinečnou šanci hru vyzkoušet. V rámci akce Play For Free bude Halo 5 dostupné ke stažení úplně zdarma a bude fungovat až do 5. července/júla. Kompletní hra zdarma na celý týden, nikde není napsáno omezení na multiplayer, takže pravděpodobně půjde hrát i kampaň. V tu samou dobu bude Halo 5: Guardians také v 50% slevě, takže pokud vás zkouška chytne, tak můžete koupit za zvýhodněnou cenu.

Samotný přídavek Warzone Firefight přinese, kromě zmíněného módu také tři nové mapy do MP, nové "plátno" pro Forge editor, nový mód do kampaně pro honění nejvyššího skóre a také nové typy REQ kartiček. To vše úplně zdarma.


DALŠÍ

CGwillWin