Assassin's Creed by již nemusela být každoroční záležitost

Assassin's Creed by již nemusela být každoroční záležitost
10:24, 19.02.2016

Roční pauza po několikaletém přísunu Assassin's Creed je rozhodně správným krokem. Jak je tedy známo, tento rok se žádné hry s asasínskou tématikou nedočkáme, a vypadá to, že následující léta by se mohly vyhnout trendu "co rok, to díl".

Šéf Ubisoftu, Yves Guillemot, se nechal slyšet, že nadcházející asasínské hry budou "pravidelné", ale měly by se vyhnout jednoročnímu cyklu. "Naším cílem není vrátit se k ročnímu vydávání, ale vrátit se k základům," vysvětlil Guillemot. Také dodal, své sliby dokáží splnit, čili navrátit se ke kořenům, ale každý rok to nepůjde. Pravděpodobně.

Ubisoft roční asasínskou pauzu zdůvodňuje jako zasloužený oddych designérům a vývojářům (přeci jen, od druhého dílu jeli 7 let v kuse), kteří se díky více času mohou lépe naučit využívat moderní technologie. Tomuto kroku také napomohla veliká ozvěna fanoušků od doby, co vyšlo Assassin's Creed: Unity.

Téma pro rok 2017 by podle všeho měl být starověký Egypt a údajně by se měl nést podtitul Empire. Ubisoft toto nepotvrdil, ale vyvrátil spekulace fanoušků, že se další díl bude točit okolo španělské inkvizice, o níž bude připravovaný Assassin's Creed film.

DALŠÍ

CGwillWin