Milujete LEGO? Máme pre vás dobrú správu!

Milujete LEGO? Máme pre vás dobrú správu!
21:13, 10.02.2016

Ak ste na túto novinku klikli, tak vaša odpoveď bola definitívne ÁNO! To je dobre, LEGO je "hračka", ktorú milujem a dokonca kupujem do dnes a to už mám vek zrelý k ženeniu. Obvykle píšeme na našich stránkach v súvislosti s LEGO stavebnicou v spojení s videoherným štúdiom TT Games. Tento krát to bude ale máličko iné. Kolega si už pre vás pripravuje recenziu na najnovší virtuálny LEGO prírastok ale ja mám pre vás klasiku.

Klik pro zvětšení (Milujete LEGO? Máme pre vás dobrú správu!)

Uznávam, táto klasika doznala malého upgradu v podobe aplikácie (LEGO NEXO KNIGHTS MERLOK 2.0 - iOS, Android) s ktorou je prepojená klasická stavebnica ale stále sa budete musieť k LEGU ohnúť a nejaké tie dieliky poskladať. A o čo sa jedná? Samozrejme o novú LEGO radu, ktorá nesie názov LEGO Nexo Knight, ktorá kombinuje modernú techniku a doby keď princezné boli zavreté v tých najvyšších vežiach.

Klik pro zvětšení (Milujete LEGO? Máme pre vás dobrú správu!)

Nové lego sa zameriava na deti od 6 - 12 rokov a preto sa snaží kombinovať všetky obľúbené detské činnosti - sledovanie televízie, kreativitu a samozrejme mobilné zariadenia, ktoré dnes vládnu svetu. Jednoducho si kúpite stavebnicu, pomocou štítov priložených v balení ju nahráte do vašej aplikácie a ak vám bude málo, tak to všetko nakombinujete s novým televíznym seriálom, ktorý bude vysielať TV Prima od apríla/dubna tohto roka.

O tejto skvelej stavebnici vás hodláme informovať aj naďalej a veríme, že novej rade Nexo Knights dáte šancu, ponúka naozaj veľa muziky za málo peňazí.

DALŠÍ

CGwillWin