Tohle bude jiný Homefront

Tohle bude jiný Homefront
14:33, 26.01.2016

Pokračování Homefront je už relativně blízko, takže je potěšující, že tu máme gameplay video a celkem pěknou porci informací. Zjednodušeně řečeno, tohle bude hodně jiný Homefront než ten, který udělali Kaos Studios před pěti lety.

Protože prvně - hra nebude mít klasický multiplayer. Sice původní Homefront měl opravdu dobrý MP, který mixoval Battlefield a Call of Duty, do celkem svěží hry. Tak zde se autoři (dle mého správně) rozhodli, že se nebudou pouštět do konkurování velkým titulům. Je to rozumné, v kompetitivním hraní jsou síly jasně rozložené a udělat opravdovou pecku a přitáhnout masy lidí není jen tak.

A co teda ve hře bude? Bude to kampaň, která bude víc otevřená a přístupná až pro čtyři hráče do co-opu. Asi nejvíce hráče potěší, když v přiloženém videu uslyší říkat, že se inspirovali kampaní prvního Crysis. Trošku méně potěší zmínka o Destiny, ale i to se dá udělat správně. Hra více zaměřená na pocit přežití a survival prvky, než na neohroženou akci, také zní skvěle. Ve videu viděné upravování zbraní za běhu je rozhodně efektní. Spoléhat se na bolt-action rifle je něco, co mě vždy ve hře potěší. No a abyste nemuseli hledat v Urban Dictionary o čem je tam ten vtip s "Norks", tak vězte, že ve hře to má být označení pro "North Koreans" a ve slangové angličtině (australské) je to dámské poprsí.

Rozhodně po shlédnutí tohoto videa jsem více v očekávání jak hra dopadne.


DALŠÍ

CGwillWin