Dvakrát měř a jednou řež! Populární přísloví platí i v herním průmyslu

Dvakrát měř a jednou řež! Populární přísloví platí i v herním průmyslu
21:11, 22.01.2016

O pravdivosti klasického lidového rčení se nyní přesvědčil i Scott Cawthon. Ptáte se, o koho jde? Inu, přece o autora populární série Five Nights At Freddy's. Ten se proslavil především tím, že téměř nikdy nedodržel předem oznámený termín vydání svých her. To se děje mezi vývojářskými studii poměrně často, ovšem Cawthonova strategie byla naprosto opačná než v ostatních případech. Freddy totiž téměř vždy vyšel dříve než bylo oznámeno.

Jak se ale stává, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne (když už jsme u těch přísloví) a tak se i Freddyho autor dočkal nemilého představení. Jeho nejnovější titul s názvem FNAF World měl být totiž původně povedeným RPGčkem z populárního univerza, namísto toho ovšem sklízí mnoho kritických hodnocení. Hráčům se nelíbí téměř vše, od ovládání přes grafiku až po samotné RPG prvky.

Cawthon přiznal, že vývoj hry uspěchal a v nejbližších týdnech se bude snažit veškeré problémy odstranit. Pro vývojáře máme malou radu - lepší nevydat nic než rychlokvašku, která poslouží maximálně jako špatná reklama. I když, na druhou stranu, každá reklama je svým způsobem dobrá, takže kdož ví...


DALŠÍ

CGwillWin