Zima přichází do Rocket League

Zima přichází do Rocket League
12:29, 26.11.2015

Jak jinak by mohli tvůrci výtečné a maximálně zábavné hry Rocket League reagovat na to, že venku se tu a tam objeví nějaká známka sněhu? Ano není to tak těžké tipování, ale přinesou nám zimu i do hry. 14. prosince se aktuální playlist Mutator Mashup změní na Snow Day. Ten přináší novou ledovou arénu a hlavně jako mutator bude obří těžký hokejový puk. Takže škrtněte si, že Rocket League je "fotbalem inspirovaná" hra, protože teď tu máme hokej.

Klik pro zvětšení (Zima přichází do Rocket League)

To vše ještě doplní nová kolekce Winter Events, která přináší nové tématické předměty do hry. Takže se těšte na vánočně laděnou stopu za vaším autem, Santa čepici, stromek na autě nebo dáreček na anténě. To vše můžete bez nutnosti kupovat jakékoliv DLC získat. Stačí hrát a hrát, šance na odemčení zimních předmětu je nižší než u standardních a máte hlavně omezený čas. Jakmile odbije 4. ledna 2016 už je získat nepůjde, teda půjde, ale až za rok.

Klik pro zvětšení (Zima přichází do Rocket League)

1. prosince vychází další placené DLC, které se jmenuje Chaos Run. To nabídne novou post-apokalyptickou mapu, která se jmenuje Wasteland. Což se hodí, protože kdo neprohání auta, tak pravděpodobně běhá světem Falloutu :)



Klik pro zvětšení (Zima přichází do Rocket League)

DALŠÍ

CGwillWin