akce
Nechá nás Blizzard chladnými?

Nechá nás Blizzard chladnými?
21:20, 02.11.2015

Asi není vůbec žádným tajemstvím, že Blizzard nedělá nejrealističtější hry, ale vyvíjí jedny z nejhranějších her. Však dejte ruku na horu, kdo někdy hrál, StarCraft, Diablo, Hearthstone a to nemluvím o World of Warcraft anebo již několik let fousaté herní strategii WarCraft - no máme tu pěkný dav... zástupy davů, kdo má ruce nahoře.

A protože si to Blizzard může díky finanční jistotě, a hlavně díky své neskutečně velké fanouškovské základně dovolit, uspořádává posledních několik let svůj vlastní herní veletrh - BlizzCon, na kterém, krom představení nových věcí, mohou soutěžit ti nejlepší z nejlepších, ve StarCraftu, World of Warcraft, Hearthstone a letos i v Heroes of the Storm, o vítězné poháry.

A vzhledem k tomu, že se letošní BlizzCon blíží mílovými kroky, tak jen připomínám, že začíná tento pátek večer. Pokud byste se vydali osobně do Anahaimu, připravte se i na živý koncert Linking Park.

A na co se můžeme těšit po herní stránce? Myslím, že v první řadě na představení dalšího pokračování ze světa World of Warcraft s podtitulem: Legio. Pochopitelně nebudou určitě chybět konečné detaily ohledně, za pár dní vycházejícího, StarCraft II: Legacy of the Void. Také se můžeme těšit na další novinky ze všech her, včetně Overwatch. Máte nějaký tip, kterým nás Blizzard překvapí?

DALŠÍ

CGwillWin