hw
Funkcia GameStream mieri na na grafické karty od Nvidie

Funkcia GameStream mieri na na grafické karty od Nvidie
20:39, 21.08.2015

Konzole kopírujú funkcie PC a PC kopíruje funkcie konzolí. Je to jasné, celý videoherný priemysel smeruje k jednotnému poskytnutiu kvalitného zážitku.

Jedna taká vykrádačka sa udiala práve v týchto dňoch, keď spoločnosť Nvidia predstavila novú "fíčuru" svojich GeForce kariet. Jedná sa o možnosť streamovať kooperačné tituly do počítača vášho priateľa a spoločne si s ním užiť váš obľúbený titul bez toho aby váš priateľ hru vlastnil.

Túto funkciu ako prvé poskytlo zariadenie Playstation 4 a musíme uznať, že sa jedná o naozaj skvelú vec, ktorá je v mnohých situáciách veľmi užitočná. Playstation 4 dokáže preniesť obraz k vášmu priateľovi v kvalite 720P/60fps taktiež tomu bude v PC verzií tejto služby, ktorá dostala názov GameStream.

Tu vám prinášame zoznam aktuálne podporovaných titulov, ktoré podporujú funkciu GameStream a veríme, že zoznam bude len a len narastať. Ak vás zaujíma ako presne táto funkcia funguje pozrite si priložené video. Pripomíname, že funkcia je dostupná na grafických kartách GeForce GTX 950.

DALŠÍ

CGwillWin