Destiny mění hlas a mnohem více

Destiny mění hlas a mnohem více
07:46, 05.08.2015

Přemýšlíte co Bungie dělá s těmi penězi z DLC, když obsahu do hry přidává co nejméně a pro jistotu v co největších intervalech? Tak tu máme jeden skvělý příklad. Jen tak, bez nějakého většího udání důvodu, mění dabéra vašeho průvodce - Ghosta. Do nynějška dabovaný hvězdou Game of Thrones Peterem Dinklagem. To bude s příchodem nového DLC minulost. Bungie s novým dabérem, kterým není nikdo menší než herní hvězda Nolan North, předabovali úplně všechny dialogy, které nahrál Dinklage. Ano tomu se říká ekonomické myšlení a proč dávat více nového obsahu, když ten starý můžeme jen přeleštit. A to není vše.

V Destiny byl, na rozdíl od jiných RPG, level cap pro běžné získávání XP nastaven na 20 úroveň. Od této úrovně jste museli získávat vybavení, které obsahovalo parametr Light. Z něj pak byl určovaný finální level nad 20 úroveň. Vedlo to k tomu, že jste se dlouhou dobu nemohli dostat nikam dále, dokud se Bungie nerozhodla vydat placené DLC s vybavením, které z vašeho levelu udělalo starý křáp. Jeden z mnoha důvodů proč jsem hru po pár měsících opustil. Tak teď Bungie říká, že se jí to nelíbí, že nemít kontrolu nad svým levelem je věc, kterou nechtějí (najendou). Takže po vydání The Taken King padle cap na 20 úrovni a posune se na 40tku. Tam se budete moci dostat pouhým běžným levelováním a ne čekáním na ten správný gear.

No a nakonec, jak se dalo čekat. V novém DLC bude zcela nové vybavení, které bude zase silnější než to co je ve hře teď. Co to znamená? Že pravděpodobně mnoho vašich oblíbených zbraní začne být k ničemu a nedočká se nových levelů a boostu, aby se vyrovnalo novým. Tak kolik slz ukápne až budou muset hráči odhodit své milované zbraně, kterým obětovali mnoho času, a nervů s Cryptarchem? Z mého (mírně zaujatého) pohledu je Bungie zmatené, její původní systém se jim rozpadá pod rukama a nevědí jak to zachránit. Navíc, nemůžu si pomoct, ale The Taken King podle mě byla původně Destiny 2. Jen si někdo řekl, že to už by naštvali opravdu moc lidí a proto to takhle lepí dohromady.


DALŠÍ

CGwillWin