Co se stane, když se Yoshi potkají s amiibo figurkami

Co se stane, když se Yoshi potkají s amiibo figurkami
16:48, 26.05.2015

Projekt Yoshi’s Woolly World, exkluzívne pre Nintendo WiiU, už pomaly ale iste smeruje do obchodov. Stane sa tak 26.6.2015 a presne v tento deň, si budete môcť aj na našej stránke prečítať recenziu, na ktorej úpenlivo pracujem. Jeho čarovný svet zložený z motúzikov a originálna 2D hrateľnost na nás udrie aj s podporou Amiibo figúrok, ktoré v prípade nášho zeleného kamaráta, prídu v exkluzívnom bavlnenom prevedení. Nasleduje tlačová správa spoločnosti Conquest.

Nejspíš už znáte ještěrky Yoshi - dlouhý lepivý jazyk, schopnost spolknout nepřátele libovolných velikostí a tvarů, převládající zelené zbarvení... Ale ve hře Yoshi's Woolly World, která vychází 26. června na Wii U, budete moci přiložit jednu z více než 40 podporovaných amiibo figurek ke svému Wii U GamePadu a Yoshi se promění a získá vzory ve stylu vašich oblíbených Nintendo postaviček!

Pokud naopak přiložíte k Wii U GamePadu Yarn Yoshi amiibo nebo Yoshi amiibo* budete moci hrát se dvěma Yoshi najednou na jedné obrazovce!

Pro krátkou ukázku toho, jak se Yoshi proměňují za použití amiibo figurek, se podívejte na nový Yoshi's Woolly World CGI trailer.


DALŠÍ

CGwillWin