Wolfenstein: The Old Blood - zahájení prodeje krabicové verze!

Wolfenstein: The Old Blood - zahájení prodeje krabicové verze!
18:06, 15.05.2015

Velký válečný hrdina B. J. Blazkowicz kdysi prohlásil: „Pobijte tolik nácků, kolik to půjde!“ A ode dneška vám v tom již nic nebrání, jelikož právě vyšla krabicová verze hry Wolfenstein: The Old Blood. Minulý týden byl zahájen prodej hry Wolfenstein: The Old Blood na všech digitálních platformách a nyní se do obchodů dostaly i krabicové fyzické kopie pro PlayStation 4, Xbox One PC.



Wolfenstein: The Old Blood, tento samostatný prequel k cenami ověnčené first-person dobrodružné střílečce Wolfenstein: The New Order, stojí pouze 599,- Kč (doporučená maloobchodní cena). Na dobrodružství, jež se klene přes osm kapitol a dvojici propojených příběhů, je dobře patrný charakteristický rukopis MachineGames: strhující akce, poutavý příběh a zuřivé boje s pohledem z vlastních očí.

Klik pro zvětšení (Wolfenstein: The Old Blood - zahájení prodeje krabicové verze!)

Píše se rok 1946 a nacisté mají vítězství ve 2. světové válce na dosah. Ve snaze naklonit misky vah ve prospěch Spojenců se B. J. Blazkowicz vydává na dech beroucí dvoudílnou výpravu do srdce Bavorska. V první části hry Wolfenstein: The Old Blood – Rudi Jäger and the Den of Wolves – čeká B. J. Blazkowicze střet se šíleným vězeňským dozorcem, k němuž dojde během jeho vloupání do hradu Wolfenstein, kde se pokusí ukrást souřadnice komplexu generála Deathsheada. Ve druhé části – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs – zavede našeho hrdinu pátrání po souřadnicích do Wulfburgu, kde posedlý nacistický archeolog vykopává tajemné artefakty, jež mohou na svět vypustit prastaré temné síly.

DALŠÍ

CGwillWin