Oznámené MotoGP 15

Oznámené MotoGP 15
20:00, 27.03.2015

Vývojáři ze studia Milestone jsou doslova matadoři v závodních hrách, a to především v motorkách. Nejen že vydávají tento týden RIDE, ale dnes nám oznamují trailerem, jenž naleznete níže v novince, klasické závodní motorky MotoGP 15 pro platformy PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Jedněmi z výjimečných vlastností této nové kapitoly věnované sezóně mistrovství světa na motorkách – což je hlavní charakteristika edice pro oficiální videohry MotoGP™ rok 2015 – jsou motorka, závodník a úpravy týmu s více než 100 doplňky, které je možné zakoupit. Na výběr je z více než 20 modelů motorek napříč 3 třídami, MotoGP™, Moto2™ a Moto3™, vyberte si ze 40 různých kombinéz s oficiálními barevnými motivy a zvažte nabídky od hlavních sponzorů, kteří vás budou během závodů podporovat. Změňte si barevné schéma své kožené kombinézy, aby ladila k vaší motorce, kupte si boty a rukavice, vyberte svému závodníkovi tvář a upravte přilbu pomocí speciálního editoru přileb. Proměňte svůj zážitek ze hry pomocí 3 garáží (základní, střední třída a špičková), aby váš závodník mohl bydlet způsobem, který odpovídá úrovni jeho věhlasu. A nezbývá než už jen vyrazit na trať.

Klik pro zvětšení (Oznámené MotoGP 15)

Druhou hlavní novinkou tohoto titulu je rozšířený režim kariéry, do kterého byly plně integrovány možnosti úprav. Jakmile stvoříte svého závodníka (jméno, tvář a hlavní tělesné vlastnosti), vydáte se na dráhu, na jejímž konci se stanete mistrem světa. Budete závodit jako divoká karta a následně budete jednat o své budoucí kariéře tak, že si zvolíte jeden z oficiálních týmů, které se účastní mistrovství 2015, nebo si vyberete sponzory a budete závodit s vlastním soukromým týmem, který vyjede proti týmům již existujícím. Vyjednávání se bude odvíjet od vašeho výkonu během závodů, takže možnosti úprav a výsledný vzhled mají přímou souvislost s vašimi herními úkoly.

Třetí novou součástí je představení nového herního režimu: Závod s časem. V tomto strhujícím novém závodě je hráčům přiřazena konkrétní motorka a konkrétní okruh. Hráči z různých tříd ve hře mají na daném okruhu a s danou motorkou stanovené rekordy a vaším úkolem je tyto rekordy pokořit.

Mezi další novinky v MotoGP™15 patří představení motorek s dvoudobým spalovacím motorem, který položil základy historii MotoGP™, všechny týmy, závodníci a motorky ze sezóny 2015 a skutečné závody ze sezóny 2014.

Přesné datum vydání není zatím známo, avšak dočkáme se jej letos na jaře. Napište nám do komentáře, jak se na tuto závodní akci těšíte?

DALŠÍ

CGwillWin