Nové Metro je skutečně ve vývoji!

Nové Metro je skutečně ve vývoji!
21:05, 05.05.2014

Odpoledne jsme vás upozornili na možné oznámení nové hry na motivy románů úspěšného autora Dmitry Gluchovského, Metro. S potěšením vám můžeme sdělit, že je to pravda. Nová Metro hra je opravdu ve vývoji, ale bez jakýchkoliv konkrétnějších informací.

Klik pro zvětšení (Nové Metro je skutečně ve vývoji!)

Pomyslné "přerušení rádiového ticha", jak jsme se pokusili přelouskat z azbuky pomocí Google translate, je však myšleno ve větší rozmanitosti, než jen ohledně nové hry. 4A Games a Dmitry Gluchovksy založili totiž webovou stránku MetroPlace.ru, která sdružuje všechny knížky, hry,... s titulem Metro. Všechny novinky a informace ohledně Metro titulů zde najdete. Držíme palce!

Podle vývěsky k nové Metro hře je tedy jasné, že 4A Games by nyní již měli dělat na dalším dobrodružství v postapokalyptickém světě, v němž lidé musí žít v metru, aby se vyhnuli radiaci a přežili, samozřejmě.

Není však dána jediná informace, o čem bude nové Metro. Jestli se bude prolínat s připravovaným románem Metro 2035, je zatím "přísně střežené tajemství". Jak je psáno, oficiální oznámení ještě neproběhlo, takže by to mohlo být takřka cokoliv. Zmiňuje se zde opět RPG, ale je prý i možnost multiplayerového titulu, a to by mohlo být více než zajímavé!

DALŠÍ

CGwillWin