Skoncoval Activision s X0 verzí The Amazing Spiderman 2 Game?

Skoncoval Activision s X0 verzí The Amazing Spiderman 2 Game?
09:40, 18.04.2014

Druhý díl znova nastartovaného filmového zpracování Petera Parkera a.k.a. Spider-Mana se dočká během několika dní své premiéry. 2. května navíc v Evropě vychází jeho herní podoba, takže jak herní, tak filmoví fanoušci už mohou hledat peníze ve svých peněženkách. Activision však po jednom příspěvku na fóru NeoGAF oficiálně potvrdil, že plány ohledně Xbox One verze nového Spider-Mana jsou momentálně v revizi. Jestli se hráči této verze dočkají, se tedy ještě uvidí.

Uživatel Solidone na toto neočekávané "zmizení" Xbox One verze upozornil obrázkem z oficiálního webu hry. Jak je vidět, většina platforem zůstala zachována, zato Xbox One se někam poděla.

Klik pro zvětšení (Skoncoval Activision s X0 verzí The Amazing Spiderman 2 Game?)

Solidone mimo jiné sdělil, že nepotvrzené zprávy z Německa tvrdí, že obchodníci mají poslat e-maily předobjednavatelům Xbox One verze ohledně jejího zrušení. Xbox One verze dále zmizely i ze seznamů velkých internetových i kamenných obchodů. EB Games Canada změnil status hry čekající na potvrzení nového data vydání, které by podle všeho mělo být ještě tento rok.

DALŠÍ

CGwillWin