Update: Detaily o The Last of Us: Remastered pro PS4

Update: Detaily o The Last of Us: Remastered pro PS4
10:19, 09.04.2014
Update (9. dubna 2014, 18:50)

Dámy a pánové, zdá se, že remasterovaná edice The Last of Us pro PlayStation 4 skutečně vyjde. Po PlayStation Store totiž hru do své nabídky zahrnul i americký Amazon. Měla by stát 60 dolarů (v přepočtu necelých 1190 korun) a krom originální hry zahrnovat i všechny stažitelné balíčky (Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pack a Left Behind). Mezi hlavní přednosti bude patřit nativní podpora rozlišení 1920x1080, kvalitnější textury, lepší stíny, nasvícení, zabudovaný doprovodný komentář od samotných tvůrců a prý i "drobnější úpravy hratelnosti".

Klik pro zvětšení (Update: Detaily o The Last of Us: Remastered pro PS4)

Původní zpráva

Dnes se na kanadském Playstation Store objevil velice zajímavý banner. Po několikanásobném zatloukání PS4 verze The Last of Us se Sony sama (ne)chtěně dopustila oznámení této graficky vylepšené verze jedné z nejlepších her minulého roku. Jak banner sám ostatně říká, The Last of Us obdrželo přes 200 hodnocení "hra roku."

Klik pro zvětšení (Update: Detaily o The Last of Us: Remastered pro PS4)

V tuto chvíli už bohužel není v oficiálním obchodě Playstation po obrázku ani zmínky. A i když tam banner vydržel nějakou chvíli viset, jeho odkaz vedl na nenalezenou stránku.

Vzhledem k neustále kratší době prodlevy mezi těmito "úniky" bychom dali nejspíše i ruku do ohně za brzké oficiální oznámení, po kterém se hra dostane o pár dní později do prodeje. Hned jak se objeví bližší informace, budou tu pro vás. Sleduj Czechgamer.

DALŠÍ

CGwillWin