Demon’s Souls 2 není ve vývoji

Demon’s Souls 2 není ve vývoji
16:30, 28.02.2014

Za posledních několik měsíců kolovaly po internetu nejrůznější spekulace ohledně druhého pokračování pro Playstation 3 exkluzivního Demon’s Souls. Vývojáři z From Software totiž skončili po prvním díle a vrhli se na multiplatformní Dark Souls, který se po celém herním světě proslavil jako jedna z nejobtížnějších her vůbec. I přesto, že Dark Souls slavilo úspěch všude kam člověk dohlédne, mnoho hráčů se dožadovalo i druhého Demon’s Souls, který by podle nich mohl vyjít na novou generaci konzolí.

"Mohu na 100% potvrdit, že žádný Demon´s Souls 2 nebude :("

Na oficiálním Playstation Blogu se tak zeptal jeden uživatel, zda tento druhý díl někdy v budoucnu uvidíme. John Hardin z vydavatelské společnosti Atlus na tuto otázku odpověděl více než negativně. Exkluzivně pro PS Blog prozradil následující: "Mohu na 100% potvrdit, že žádný Demon’s Souls 2 nebude :(."

Klik pro zvětšení (Demon’s Souls 2 není ve vývoji)

I přes zamítnuté pokračování pro vás máme dobrou zprávu. Dark Souls II vychází již 14. března, a to pro PC, PS3 a Xbox 360. O platformách nové (nyní už stávající) generace nepadla z vývojářského From Software ani zmínka.

DALŠÍ

CGwillWin