Blizzard překvapil: Diablo 3 v2.0.1 vypadá skvěle + náhrada CM buildu

Blizzard překvapil: Diablo 3 v2.0.1 vypadá skvěle + náhrada CM buildu
11:00, 26.02.2014

My, co hrajeme na US serverech, už si několik hodin užíváme patche 2.0.1 pro Diablo 3. Patche, který má této gamesce vehnat do žil nové síly. Ne, že bychom již delší dobu 2.0.1 nehráli v uzavřeném PTR... Dnes je to ale jiné: 2.0.1 je LIVE, a pro všechny. Takže nejdůležitější věc na začátek: Aukční Dům je prozatím stále ve hře a dostanete se do něj skrze malé tlačítko vpravo dole.

Blizzard vydal nejlepší patch pro Diablo 3. Tečka.

Vesměs slouží k doprodání věcí, nebo rychlé nakoupení legendárek z 2.0.1 před tím, že se AH definitivně za měsíc zavře. Co budu dělat s 13 miliardami goldů nevím, protože ty nyní není možné prodávat/měnit in-game, ale pouze přes AH/RMAH.

Nového obsahu je ve hře habaděj - rozhodně se nejedná jen o navnazení na datadisk Reaper of Souls. Hra vás do ničeho nenutí, takže temné sny, spekulace a konspirační teorie haters se neplní. Blizzard vydal nejlepší patch pro D3, od vydání hry.

Většina skillů byla předělána, doladěna, a všechny nevybalancované buildy zrušeny. WW barb, CM wiz, Archon wiz a další. Přibyly nové obtížnosti, takže kdo s patchem 1.0.3/4 brečel nad zjednodušením obtížnosti hry, si nyní může zapnout Torment 6 a třeba se zadusit blahem.

Klik pro zvětšení (Blizzard překvapil: Diablo 3 v2.0.1 vypadá skvěle + náhrada CM buildu)

Dočkali jsme se i Lootu 2.0, a tak se nám end-game hráčům náš end-game zase pěkně vzdálil. Najít na zemi upgrade se mi nepovedlo za celý poslední rok ani jednou, vždycky jsem musel obchodovat s hráči nebo pes AH. S lootem 2.0 se tohle mění a já hned v noci našel hned několik věcí, které budou pro většinu hráčů hry skvělým vylepšením.

Náhrada CM Wiz buildu

S kamarády z US Wizard klubu jsme již v PTR připravovali, potají, náhradu freeze (alias CM) buildu pro Wizarda. Hlavní přínos pro vás: nemusíte měnit Chantodos set, snižovat AS/AP/CC/CD, vlastně nemusíte vyměnit ani jeden item.

Stačí si nastavit skilly viz. můj profil: Robert Varga - Dynaheir. Jak vidno, downgradoval jsem svého Wize v itemech asi tak o 10b goldů, ale i tak jsem v noci neměl problém hrát Torment 4, což je na hledání upgradů při cestě na level 70 více než dostatečné.

Nový build nefreezuje, ale dělá perma stun. Funguje úžasně, budete až překvapeni jak dobře, tedy nejedná se o nějakou slabou nefungující náhražku. Hraní zdar!

DALŠÍ

CGwillWin