Murdered: Soul Suspect se koukne i na next-gen

Murdered: Soul Suspect se koukne i na next-gen
15:42, 04.02.2014

Aktualizace: Spekulace, jestli se s portem Murdered: Soul Suspect na X0 udělá i na PS4, je potvrzena. Square Enix přišlo před chvilkou s novinkou, která potvrzuje příchod Murdered: Soul Suspect též na PS4.

Původní datum vydání je však o něco pozměněno. Předběžné datum vydání, začátek roku 2014, popřípadě březen roku 2014, se přesouvá na červen 2014, zato pro všechny platformy zároveň. Neměli bychom se tedy dočkat zdržení vyjití pro nějakou platformu.

K oficiálnímu datu vydání vydalo Square Enix parádní trailer, který by se mohl měřit s trailery na americké thriller filmy.

Původní zpráva:Brzo bychom se měli dočkat adventury Murdered: Soul Suspect, která byla oznámena minulý rok na E3. Že nevíte, o co se jedná? Krátké shrnutí můžete najít v naší starší novince. Ronan O'Connor, vy, byl zabit, a vás čeká vyšetřování nejtěžší vraždy, kterou jste jako detektiv za celou svoji kariéru museli vyřešit. Vaši vlastní.

Do nedávna se hra očekávala pouze na základních platformách: PC, X360 a PS3. Vývojáři ze studia Square Enix ale oznámili, že next-gen port jim není proti srsti, proto se ho rozhodli udělat. Zatím se však jedná pouze o X0 verzi. O PS4 se také mluví, nicméně není potvrzeno, jestli se jí dočkáme. Čeká se, jestli Square Enix na tuto otázku rozhodne vyjádřit.

Vy se zatím můžete pokochat trailerem k oznámení X0 verze, a když sjedete ještě trochu níž, objevíte tam oficiální přebal hry.

Obal hry:

Klik pro zvětšení (Murdered: Soul Suspect se koukne i na next-gen)

DALŠÍ

CGwillWin