Playstation 4 již 13. prosince za 10 490,-Kč!

Playstation 4 již 13. prosince za 10 490,-Kč!
12:30, 11.10.2013

Na večírku pořádaném Sony ku příležitosti zahájení veletrhu For Games jsme se nejen dobře pobavili (napili, najedli... ehm), ale také dozvěděli to nejdůležitější, kvůli čemu jsme tam vlastně byli: datum uvedení PlayStation 4 na český trh. Věřte nevěřte, první konzole nové generace dorazí s dostatečným předstihem před Vánoci a se srovnatelnou cenou jako v zahraničí! Podrobnosti uvádí tisková zpráva:

Společnost Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila, že netrpělivě očekávaná platforma PlayStation 4 se objeví na trhu 13. prosince 2013 v České republice a na Slovensku. Doporučená maloobchodní cena platformy PS4 je 10 490,-Kč v České republice a 399 € na Slovensku. Kromě toho se hráči z těchto zemí mohou těšit i na nový hardwarový balíček obsahující PlayStation 4 a hru Killzone: Shadow Fall. DMOC balíčku PS4 je 11 590,- Kč Kč pro Českou republiku a 439 € pro Slovensko. Za tyto revoluční ceny si tuto platformu domácí zábavy nové generace bude moci užívat každý fanoušek.

Steve Foster, Senior Sales a Marketing Manager společnosti SCEE pro východní a jihovýchodní Evropu, řekl: "Jsme skutečně nadšeni, že PS4 přichází i do České republiky a na Slovensko před Vánoci, a že se nám podařilo vyhovět vysokým očekáváním hráčů, kteří trpělivě čekali na zprávu o uvedení platformy na trh."

Příslušenství

Nechyběly ani podrobnosti o doplňkovém příslušenství, je libo modrý nebo červený Dualshock?

Fanoušci se mohou těšit také na širokou nabídku příslušenství pro PS4, které se na trhu objeví 13. prosince 2013. Patří k němu bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4, nabíjecí stanice pro DUALSHOCK 4 a vertikální stojan. Bezdrátový ovladač pro PS4 se může pochlubit spoustou nových aktualizací a funkcí, díky čemuž je zárukou neobyčejných herních zážitků. Vylepšený snímač pohybu, vestavěný reproduktor, světelný panel a nové hardwarové funkce z něj dělají dokonalého společníka, který otevírá dveře vzrušujícímu hraní her nové generace. Tento ovladač je dostupný ve 3 barevných provedeních - Jet Black (černá), Magma Red (červená) a Wave Blue (modrá) za cenu 1 499,- Kč v České Republice a za 59 € na Slovensku.

Dodejme, že placená služba PS Plus bude podporována hned od vydání a obsáhne mimo jiné: "kolekci her Instant Game Collection, cloudové úložiště a online hraní pro více hráčů". Jen poslední bod není příliš příjemný, většinu her si totiž bez předplatného PS Plus ve více lidech zkrátka nezahrajete (výjimkou budou free2play tituly jako DC Universe Online nebo Wargame).

Klik pro zvětšení (Playstation 4 již 13. prosince za 10 490,-Kč!)

DALŠÍ

CGwillWin