V roce 2015 půjdeme do kina na Assassins Creed

V roce 2015 půjdeme do kina na Assassins Creed
13:15, 18.05.2013

Přiznejme si narovinu, snili jsme o tom tak nějak všichni. Assassin's Creed je rozsáhlá historická série, která si zaslouží zfilmování jako málokterá hra. Šuškanda kolem snímku trvala dlouho, skoro tak dlouho, že mnozí zapomněli, že se vůbec o něčem takovém šušká. Teď však přišlo studio 20th Century Box s nevídaně konkrétní zprávou: filmový Assassin's Creed půjde do kin 22. května 2015. Kromě toho už se nějakou dobu ví, kdo si střihne hlavní roli Desmonda. Bude to Michael Fassbander, kterého znáte především jako záporáka, například Magneta z posledních X-menů.

O scénář se postará Michael Lesslie a nebude mít vpravdě jednoduchý úkol. Musí připravit takovou pecku, která by dokázala zavařit miliardovému projektu Avengers, který v témže období vstoupí na stříbrná plátna se svým druhým pokračováním. I proto lze očekávat, že na režisérské křeslo neusedne "ostřílený", "kvalitní" a rozhodně ne "netalentovaný" Uwe Boll, který už pár herních inscenací stvořil. Výsledek byl pokaždé dost tristní.

Dost času pro vás zorientovat se v celé sérii, pakliže máte mezery. Tady vám nabízíme recenzi posledního dílu.

Spekuluje se také o zasazení filmu. Vše napovídá tomu, že se objevíme v prostředí Jeruzaléma, tedy v hlavní roli s Altairem.

Klik pro zvětšení (V roce 2015 půjdeme do kina na Assassins Creed)

DALŠÍ

CGwillWin