Přešli jsme na Disqus, aneb zbrusu nové diskuze

Přešli jsme na Disqus, aneb zbrusu nové diskuze
21:02, 12.02.2012

Internet se neustále vyvíjí a i my se snažíme reagovat alespoň na ty nejzásadnější změny. Protože jsme si uvědomili, že na CzechGameru trávíte nejvíce času čtením (což nás velice těší) či sledováním videí, rozhodli jsme se pro kompletní odstranění naší uživatelské sekce, která - přiznejme si to - nenabízela dostatek zajímavých funkcí, a místo ní integrovali službu Disqus, která nám umožní zlepšit to z uživatelského hlediska nejdůležitější: komentáře.

Díky Disqus se na našem webu nebudete muset registrovat a přesto budete moci komentovat pod články svým jménem nebo přezdívkou. Můžete totiž jednoduše využít svůj účet z Facebooku, Twitteru, Googlu či dalších sociálních sítí. A jelikož už vidíme zděšené reakce odpůrců zmíněných služeb, můžeme vás ujistit, že zcela jednoduše můžete komentovat jako "Hosté", stačí jen zadat přezdívku a email (který, co se našich potřeb týče, si můžete klidně vymyslet, přijdete akorát o možnost dostávat upozornění na reakce). Disqus je chytrý a údaje do něj stačí zadat pouze poprvé, takže i jako Host se budete cítit vlastně registrovaní.

Obě změny jsou přípravou na lehký redesign, který v následujících dnech a týdnech plánujeme udělat za cílem uzpůsobení webu pro co největší pohodlí při čtení či sledování videí. A přísáháme, že první na řadě bude vylepšení prohlížeče obrázků.

Klik pro zvětšení (Přešli jsme na Disqus, aneb zbrusu nové diskuze)

DALŠÍ

CGwillWin