Maže BioWare kritiku na Dragon Age II?

Maže BioWare kritiku na Dragon Age II?
10:15, 11.03.2011

Dragon Age 2 má nyní podle GameRankings průměrné světové hodnocení 83,56%. To není vůbec špatné, ale ne úplně peckovité. Kritický EDGE dokonce udělil jenom 6 z 10. Jednoduše řečeno, ne všichni hráči jsou spokojení a to se zdá se BioWare nelíbí. Nebo minimálně jednomu jejímu moderátorovi na Bioware Social Network jménem Stanley Woo.

Ten totiž záhadným způsobem moderuje vlákna, ve kterých se objevují záporné názory na hru. A nejen ty čistě záporné, ale i ty, které nabízejí kostruktivní kritiku a návrhy na zlepšení v budoucích patchích. Tyto příspěvky maže a vkládá do nich jednotnou odpověď: "Spam. Konec debaty." V některých případech bylo toto jednání oprávněné, neboť šlo o duplikované čtenářské recenze, které byly na fórech několikrát, ale zdaleka ne ve všech. Například příspěvek s názvem "Proč se skromně domnívám, že Dragon Age 2 není příliš dobrý" příliš dlouho nevydržel.

Stanley Woo ve vlastním příspěvku reaguje: "Někteří věří, že když si před příspěvek dají něco jako 'toto není trollí příspěvek' a 'toto je konstruktivní kritika' automaticky znamená, že je to pravda." A to má Stanley sice pravdu, ale copak všechny pozitivní komentáře jsou vždycky pravdivé? Dále přidává: "... nechcete mít tolik zavřených diskuzí? ... chovejte se slušně. Žádné platformové války, žádné nadávky, žádné sarkastické poznámky o spamu a pište konstruktivně, takže budou lidé odpovídat stejným stylem." No nevíme, nevíme, pravda bude asi někde uprostřed.

Klik pro zvětšení (Maže BioWare kritiku na Dragon Age II?)

DALŠÍ

CGwillWin