Obsazení filmu Red Faction: Origins od SyFy

Obsazení filmu Red Faction: Origins od SyFy
13:18, 20.01.2011

Kdo by to čekal, že se z Red Faction vyklube celovečerní film. Přestože jej neprodukuje žádné hollywoodské megastudio, ale "pouze" americká kabelovka SyFy, a nezazáří v něm žádné hollywoodské hvězdy, ale "pouze" herci seriáloví, není třeba se zase obávat. SyFy má se sci-fi bohaté zkušenosti (seriály Stargate, Battlestar Galactica, Andromeda a další) a ti herci také nejsou zase žádné neznámé tváře. Právě dnes bylo totiž oznámeno, kdo že to přesně bude hrát koho. Děj se odehrává dvacet pět let po událostech v herní Guerille a předchází dalšímu dílu Armageddon, který se chystá na letošní rok.

Role Aleca Masona se zhostí Robert Patrick - tekutý T-1000 z Terminator 2. Jeho synem Jakem je Brian J. Smith - poručík Scott z nyní již zrušeného Stargate: Universe. Jake je důstojníkem v milici Red Faction a dozví se, že jeho před dvanácti lety unesená sestra je stále naživu a k tomu všemu je součástí ohromné invaze. Dalšími herci jsou, bez upřesněných rolí, Kate Vernon (Battlestar Galactica), Danielle Nicolet (The Starter Wife), Gareth David-Lloyd (Torchwood) a Devon Graye (Dexter).

Režírovat bude Michael Nankin, jenž má zkušenosti z Battlestar Galacticy a Capricy. Scénář napsal Andrew Kreisberg, scénárista Warehouse 13. Produkce začne už tento týden v Bulharsku, které bude představovat Mars na Zemi. Jak hra Red Faction: Armageddon, tak film Origins, se objeví v květnu tohoto roku. Níže trailer ke hře:

DALŠÍ

CGwillWin