PS Vita hlavním tématem podcastu - ptejte se!

PS Vita hlavním tématem podcastu - ptejte se!
14:25, 22.02.2012

Dnes večer plánujeme natáčet další díl našeho podcastu a už nyní je jasné jedno - PlayStation Vita, která dnešním dnem vstoupila na český trh, bude jeho hlavním tématem. A jelikož samotné nás určitě nenapadne ani zdaleka všechno podstatné, prosíme vás o pomoc. Jednoduše se ptejte úplně na cokoliv, co vás ohledně nové konzole zajímá anebo nezajímá, ale máte potřebu to vědět. Odpovíme na všechno, na co budeme moci a když nebudeme znát správnou odpověď, nějak to šalamounsky okecáme. Kdyby vás náhodou zajímalo i něco úplně jiného, třeba co se Mass Effectu 3, Darkness 2 anebo Uncharted: Golden Abyss týče, tak se ptejte taky. A kdyby vás zajímalo počasí v Bratislavě, Kuba vám milerád podá aktuální meteorologické údaje.

Pro autora nejzajímavější, nejužitečnější či prostě subjektivně dle našeho názoru nejlepší otázky, čeká originálka Red Faction Guerilla i s Kubovým podpisem, takže: pokládat otázky se vyplatí! Čas máte zhruba do 18:30.

Aktualizace (19:48): Děkujeme za otázky, všechny jsme zodpověděli a na odpovědi se můžete těšit během zítřka, kdy podcast vyjde.

Klik pro zvětšení (PS Vita hlavním tématem podcastu - ptejte se!)

DALŠÍ

CGwillWin