Halo 3: ODST v prvních recenzích

Halo 3: ODST v prvních recenzích
14:20, 20.09.2009

Právě dnes skončilo embargo na recenze Halo 3: ODST. Překlad první z recenzí, která tak trochu kašlajíc na embargo vyšla už před pár dny, jsme vám přinesli nedávno, spolu s informacemi o tom, že hra mohla vyjít už před pár měsíci nebýt taktického plánování Microsoftu. A jak tedy nové Halo vlastně dopadlo v již "oficiálních" recenzích? Překvapivě dobře. Prozatimní průměr na Gamerankings činí 87,46%. Pojďme se mrknout na vypíchnuté přednosti a naopak zápory.

Klik pro zvětšení (Halo 3: ODST v prvních recenzích)Klik pro zvětšení (Halo 3: ODST v prvních recenzích)

IGN (9/10) si vychvaluje příběh a doposud nejpropracovanější Halo svět, úznává, že grafický engine už trochu pokulhává, ale že se tým přesto snažil z něj vymáčknout maximum, nemůže odrthnout uši od špičkového soundtracku a pozvdechne si nad výbornou, avšak krátkou, ale ve výsledku uspokojující, kampaní.

Gamespy (4/5) si nemůže vynachválit samotný boj a multiplayerový mód Firefighter, ale na druhou stranu soundtrack, tolik vynášený do nebes u IGN, jim občas přijde poněkud laciný. A na závěr ještě 1UP (A-), kterým Halo 3: ODST přijde vynikající, s jedinými výtkami padajícími na krátkou kampaň a nevelké množství inovativních prvků.

Klik pro zvětšení (Halo 3: ODST v prvních recenzích)Klik pro zvětšení (Halo 3: ODST v prvních recenzích)

Chtěli jsme si postěžovat na adresu Microsoftu, jak se z nás snaží vytěžit co nejvíce zlaťáků, ale nemůžeme. Recenze dávají gigantovi za pravdu, Halo 3: ODST, coby rychle vydojený herní produkt, je stále zatraceně zábavné. Vychází 22. září na Xbox 360.

DALŠÍ

CGwillWin