Oficiálně oznámeno Commandos Strike Force

Oficiálně oznámeno Commandos Strike Force
00:00, 15.10.2004

Ne nebojte, náš tým se nepřenese do budoucnosti aby ukázal emzákům, že za druhé světová války měli lidi ty nejlepší vojáky. Commandos Strike Force totiž bude FPS!!! Uvidíme tak mnohem lépe, jak si Pyro Studios představovali atmosféru za druhé světové války. Nebojte se však že přijdeme o všekerou taktiku a hra bude "pouhou" akcí s mnoha zbraněmi a nároky leda na přesnou mušku. Logické prvky tu stále zůstanou. Tedy alespoň to vývojáři tvrdí...

Zredukoval se nám i náš tým vyvolených, které bude možno ve hře ovládat. I když změnil nebude asi to správné slovo. Starý tým zmizel kdovíkam a přišela jeho tříčlenné náhrada. Ta je složena ze Zeleného bareta s medvědí silou v pažích, Snipera s muškou, kterou by se vyrovnal Old Shatterhandovi (doufám že se to tak píše) a Špiona pro nějž není problém pojít v převleku skrze stráže. Tato skupinka nebude mít za války příliš jednoduchý a usedlý život, ale bude nasazovaná do misí po celé Evropě (od Francie po Rusko) ať už to bude přepadávání lodí či napadání nepřátelských liních z nečekaných pozic, vězte že nudit se nebudete. A když už hru dojede to závěrečných titulků, nemusíte zoufat, jelikož pro nás Pyro chystají několik originálních multiplayer módů (ale na druhou stranu tohle už jsme párkrát slyšeli a výsledky známe).

Z několik obrázků, které jsou k nalezení na internetu se dá usoudit, že graficky na tom hra špatně nebude, ale tak tomu bylo u této série vždy. Nic bližšího než tohle není o hře zatím znémé. Mě osobně by třeba zajímalo, jak bude fungovat velení tomuto týmu. Zdali za vámi ostatní členové týmu budou běhat jako wingmani, či budete na každou misi sám a budete si jenom vybírat postavu. Odpověď neznám stejně jako datum vydání...vlastně ano vím ještě to, že hru bude vydávat Cenega a plánuje se počeštění v podobě titulků.

Klik pro zvětšení (Oficiálně oznámeno Commandos Strike Force)Klik pro zvětšení (Oficiálně oznámeno Commandos Strike Force)

Zdroj:Press
DALŠÍ

CGwillWin