V Rising prekonal hranicu 4 miliónov

V Rising prekonal hranicu 4 miliónov
17:04, 04.04.2024

Švédske herné vývojárske štúdio Stunlock Studios dnes oznámilo, že hra V Rising, projekt o prežití upírov v otvorenom svete, naďalej dosahuje nové úspechy, keď od svojho spustenia v Early Access dosiahla hranicu 4 miliónov predaných kusov! Do vydania verzie 1.0, ktoré sa uskutoční 8. 5. 24, zostáva už len mesiac a hra V Rising má v súčasnosti viac ako 88 % pozitívnych hodnotení od viac ako 69 000 dostupných používateľov.

"Sme nadšení, že hre V Rising sa v službe Steam Early Access naďalej darí, a to vďaka vám všetkým, ktorí ju hráte, a vďaka tomu môžeme pomôcť dosiahnuť jej plný potenciál." povedal Rickard Frisegård, generálny riaditeľ spoločnosti Stunlock Studios. "Vaša spätná väzba bola neoceniteľná a my sa tešíme, že sa s vami po blížiacom sa vydaní verzie 1.0 môžeme podeliť o plnú hru s jej obsahom Legacy of Castlevania!"

Prežite ako čerstvo prebudený upír vo svete ovládanom ľuďmi a staňte sa ďalším Drakulom. Živ sa krvou, aby si získal nové schopnosti, skrývaj sa pred spaľujúcim slnkom a zapoj sa do bojov PvE a PvP v reálnom čase v temnej fantasy ríši. Pozdvihnite svoj hrad a pozvite priateľov, aby sa k vám pridali, keď budete skúmať rozsiahly otvorený svet, plieniť dediny, bojovať s banditmi a ponárať sa do brlohov nadprirodzených príšer. Útočte na hrady ostatných hráčov alebo sa staňte diplomatom v hre plnej krvi, moci a zrady.


DALŠÍ

CGwillWin