Frostpunk 2 dostal dátum vydania

Frostpunk 2 dostal dátum vydania
10:57, 07.03.2024

11 bit studios, tvorcovia kultovej hry This War of Mine, predstavili dátum vydania svojej doteraz najočakávanejšej hry Frostpunk 2. Toto plnohodnotné pokračovanie pôvodnej hry o prežitie v spoločnosti sa objaví na PC so systémom Windows 25. 7. 2024 a už dnes si ho môžete predobjednať. Digitálna Deluxe edícia - ktorá je takisto k dispozícii na predobjednanie dnes - ponúka prístup do sedemdňovej bety, ktorá pozostáva z časti sandboxového režimu hry.

Frostpunk 2, ktorá sa ponára ešte hlbšie do postapokalyptickej priepasti, stavia na základoch, ktoré z jej predchodcu urobili triumf. Vrhá hráčov do sveta neúprosnej reality a zložitých sociálnych dilem v rámci neustále sa rozširujúceho mesta. Vďaka širšiemu záberu a rozšíreniu každého aspektu herných mechanizmov Frostpunk 2 stupňuje napätie, keď mesto a jeho obyvateľov vediete do neistej budúcnosti.

Veľká časť tohto napätia pramení zo zavedenia rôznych frakcií v múroch mesta, ktoré bojujú o lojalitu medzi jeho obyvateľmi. Podriadite svoje rozhodnutia survivalistickej povahe Ľadokrvných, zástancov prispôsobovania sa pred rozvojom? Alebo sa postavíte na stranu metodických technokratov, zástancov technologického pokroku? Možno sa dokonca pridáte na stranu jednej z radikálnejších skupín, ktoré v hre stretnete. Je to na vás - na správcovi mesta.

Základnú hru Frostpunk 2 (44,99 EUR) aj digitálnu Deluxe edíciu (74,99 EUR) si môžete predobjednať už dnes v službách Steam a Microsoft Store. Okrem toho bude digitálna Deluxe edícia v službe Steam zľavnená o 10 percent.


DALŠÍ

CGwillWin