Resident Evil 4 ve VR režimu

Resident Evil 4 ve VR režimu
14:23, 01.12.2023

Resident Evil™ 4 VR Mode přivítá hráče ve světě survival hororu 8. prosince 2023. Vžijte se do bot Leona S. Kennedyho a prožijte jeho akční cestu blíže než kdy dříve díky PlayStation®VR2. Tento nový pohlcující způsob, jak si užít oceňovaný titul, bude k dispozici jako bezplatné DLC pro všechny majitele hry Resident Evil™ 4 pro PlayStation®5.

Ve stejný den se do obchodu PlayStation™ Store vkrádá bezplatná demoverze režimu Resident Evil 4 VR. Herní demo Resident Evil 4 VR Mode nabízí 360° pohled na úvod hry a nové funkce, včetně střelnice, kde mohou hráči experimentovat se zbraněmi a vyzkoušet si realistické ovládání.

Režim VR hry Resident Evil 4 podporuje celou hlavní příběhovou kampaň a přináší další úroveň vtažení do strastiplné záchranné mise Leona S. Kennedyho. Zážitek umožňuje hráčům vidět děsivý svět přímo Leonovýma očima a nasát jeho okolí díky 4K HDR zobrazení PlayStation VR2. Režim Resident Evil 4 VR dále umocňuje atmosféru díky 3D zvuku, takže hráči uslyší hrozby číhající za každým rohem.

Klik pro zvětšení (Resident Evil 4 ve VR režimu)

Režim Resident Evil 4 VR Mode navíc hráče v tomto nepřátelském prostředí uzemní a díky technologii PlayStation VR2 Sense™ zvýší jeho realističnost. Intuitivní ovládání poskytuje nové způsoby interakce se světem. Zbraně lze ovládat přirozenými pohyby, včetně jedinečných gest pro nabíjení specifických střelných zbraní, jako jsou pistole, brokovnice a pušky. To se vztahuje i na vylepšené ovládání nože ve hře pro blízké střety.

Resident Evil 4 VR Mode obsahuje také režim Střelnice, který poskytuje tréninkový prostor, jenž hráčům pomáhá zdokonalit jejich bojové dovednosti tím, že si vyzkouší mechaniku míření, střelby a nabíjení jednotlivých zbraní.

Resident Evil 4 je nyní k dispozici pro PlayStation 5, PlayStation®4, Xbox Series X|S a PC prostřednictvím služby Steam. Titul bude debutovat také na iPhonu 15 Pro a všech iPadech a počítačích Mac s čipem M1 nebo novějším 20. prosince 2023.


DALŠÍ

CGwillWin