Bulánci vychází v bezplatné verzi a přináší řadu novinek

Bulánci vychází v bezplatné verzi a přináší řadu novinek
13:43, 30.08.2023

Máte klidné spaní? Připadáte si ve své posteli v bezpečí? Možná ten pocit velmi brzy skončí... Už 1. září rozrazí dveře do vašich ložnic po zuby ozbrojené a nelítostné polštáře, aby vám dokázaly, že si s nimi není radno zahrávat. Bulánci vstupují do bezplatné verze. A stáhnout si je bude moci opravdu každý!

Bulánci se tak vydají po stopách svého předchůdce a podobně jako původní verze budou i ti noví ke stažení na všechny počítače zcela zdarma. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je účet na Steamu a něco k jídlu a pití, protože od počítače nějakou dobu nevstanete. Navzdory své neodolatelné měkkosti vás Bulánci nenechají jen tak usnout. Součástí bezplatné verze hry bude především online multiplayer, který vám dá možnost utkat se se soupeři z celého světa, a to hned ve třech rozličných módech. K dispozici bude souboj všech proti všem (Deathmatch), můžete si ale užít i týmovou hru (Team Deathmatch) nebo si to rozdat v boji o vlajku (Capture the Flag). Nově přidáváme také hru pro jednoho - Elitní výcvik, kde si hráči mohou procvičit reflexy a bojové finty.

Bezplatná verze bude také obsahovat několik rozličných prostředí, včetně těch dobře známých z původní hry. Chybět nebudou ani různé zbraně a těšit se můžete i na herní statistiky, které konečně odhalí největší bulánčí rváče.

Pokud jste stihli Bulánky na Steamu do 31. srpna zakoupit, je vám garantován veškerý bonusový obsah, který ke hře vyjde, zcela zdarma. Podporovatelům ze Startovače připomínáme, že je potřeba si klíč ke hře, který obdrželi, rovněž aktivovat do 31. srpna. I ti budou mít veškerý další obsah zcela zdarma, a nejen to. Počátkem září se totiž dočkáme hned několika dalších novinek. Jednou z nich bude dlouho očekávaná Továrna na hrdiny, kde si budete moci sestavit Bulánka přesně podle svých potřeb. K dispozici budete mít rozličné množství barev, vzorů a doplňků a podporovatelé ze Startovače v Továrně najdou i nějaké ty bonusy navíc.

Na začátku září můžete očekávat také další bonusy do hry v podobě speciálních map. Připravili jsme pro vás další balík promyšlených bitevních arén pro deathmatch i boj o vlajku. To vše ve všech čtyřech aktuálně dostupných prostředích – Pohádka, Továrna, Disco a Pokojíček – pro každou velikost mapy a pro každý herní režim. To vás snad zabaví do doby, než budete moci vytvářet své vlastní mapy v chystaném editoru.


DALŠÍ

CGwillWin