Starfield je GOLD a už dnes si ho môžete nainštalovať

Starfield je GOLD a už dnes si ho môžete nainštalovať
07:18, 17.08.2023

Pre Microsoft a hlavne pre ich štúdio Bethesda Softworks bude budúci mesiac nesmierne dôležitý - štartuje totižto predaj a distribúcia ich očakávanej sci-fi RPG Starfield. Od 6. 9. 2023 si tak majitelia PC a Xbox Series X/S budú môcť začať budovať svoj jedinečný vesmírny soap príbeh.

Starfield sa odohráva v oblasti, ktorá sa rozprestiera od Slnečnej sústavy približne 50 svetelných rokov a nazýva sa Osídlené systémy. Okolo roku 2310 sa dve najväčšie frakcie v hre, United Colonies a Freestar Collective, zapojili do konfliktu nazvaného Vojna kolónií. Hra sa odohráva 20 rokov po tejto vojne, pričom hlavné frakcie sa "tešia" z neľahkému mieru. Hráč preberá úlohu prispôsobiteľnej postavy, ktorá je členom Constellation, organizácie vesmírnych prieskumníkov. Hru je možné užívať si z pohľadu prvej alebo tretej osoby.

Už dnes si Starfield môžete predinštalovať v rámci Xboxu a Windows PC a už len nechať odpočítavať tie desiatky hodín do štartu - to platí aj pre Xbox Game Pass členstvo. Záujemci o kúpu Steam verzie budú musieť na predinštalovanie počkať do 30. 8. 2023.


DALŠÍ

CGwillWin