Nachystajte sa na Madden NFL 24, vychádza už čoskoro

Nachystajte sa na Madden NFL 24, vychádza už čoskoro
20:55, 09.08.2023

Chcelo by sa vám povedať niečo v tom zmysle; po roku zase to isté? Avšak realita by tentokrát mohla byť predsa len oveľa lepšia než sme u EA zvyknutý. Fanúšikom amerického futbalu sa totižto začína už budúci týždeň, predčasne, nová sezóna a značka Madden hlási návrat aj s novým kalendárnym rokom.

A prečo to bude tentokrát možno iné? Jednak sa konečne aj PC hráči dočkajú plnohodnotnej next-gen verzie, ale predne tu máme výrazný posun vo vnímaní reality vďaka technológii Sapien. Ten prináša skok vpred v realizme hráčov NFL s prepracovanejšou definíciou tela a variabilitou športovcov, čo vedie k realistickému pohybu. Autorom sa údajne poradilo s úspechom prekopať hrateľnosť a ovládanie tak, aby NFL v hernej podobe tiahlo ako nikdy predtým. Výrazným prvkom je posun v umelej inteligencii, či už pri hodoch QB alebo zachyteniach v koncovej zóne, avšak nezabudlo sa ani na obranu a jej expresné reakcie.

Viac vám samozrejme poviem s radosťou v pripravovanej recenzii a ešte než bude vonku, hodí sa potvrdenie platforiem, kde mimo spomínaného PC nový Madden príde na PlayStation 5 a Xbox Series X/S aj s funkciou cross-play. Teraz si pustite launch trailer a čoskoro vám povieme viac...


DALŠÍ

CGwillWin