Legenda menom Perfect Dark dostane reštart

Legenda menom Perfect Dark dostane reštart
08:50, 12.12.2020

Dúfam, že sa teraz zľutujete nad mojou osobnou invenciou, ktorá prepadla tento text bez varovania, avšak návrat jednej z najlepšie hodnotených IP vôbec, teda série Perfect Dark, sa pre mňa osobne stáva tou najlepšou vecou v inak dosť príšernom roku 2020.

Za vývojom stojí pred dvoma rokmi založené štúdio The Initiative, ktoré Microsoft nechal vzniknúť výhradne na stvorenie reštartu tejto kultovej FPS, ktorého prvý diel z roku 2000, exkluzívne na Nintendo 64, stvoril milióny fanatických fanúšikov po celom svete. RARE je mimo hry, ostatne je to možno len a len dobre s ohľadom na ich schopnosť nadviazať na dnes už sotva hmatateľnú históriu ich vlastného portfólia a podľa dostupných informácií, je torzo firmy The Initiative plné nadšencov a skúsených vývojárov so srdcom na správnom mieste.

Neostávam nám teraz nič iné, než sa tešiť na budúcnosť, keďže agentka Joanna Dark sa skutočne vracia na scénu aby opäť bojovala proti korporáciám. Prvý trailer, môžete si ho prezrieť nižšie, je minimálne krásnym prvým krokom k lepším zajtrajškom.


DALŠÍ

CGwillWin