Star Wars: The Old Republic čeká po tříleté pauze sedmé rozšíření

Star Wars: The Old Republic čeká po tříleté pauze sedmé rozšíření
06:50, 15.04.2019

Tato MMO hra původně vyšla v roce 2011 a poslední rozšíření, celkem šesté, s názvem Knights of the Eternal Throne, vyšlo v roce 2016. To letošní nese jméno Onslaught a očekávat ho můžeme v září. Hráči se mohou těšit na dvě nové planety, nový Flashpoint na Corellii a Operation na Dxunu, největším měsíci planety Onderon, stejně jako na zvýšení maximální úrovně a nové schopnosti.

Star Wars: The Old Republic: Onslaught puts you at the center of the reignited war between the Galactic Republic and the Sith Empire. Our philosophy for this expansion is, play your way.

K rozšíření dojde také v inventáři, kde hráči dostanou nový taktický slot na vybavení. To přímo ovlivní herní styl hráče jako takovým, vzniknou i nové setové bonusy. Vybavení půjde získat všemi způsoby, PvE, PvP, Galactic Commandem i vlastní výrobou. Klíčové pro toto rozšíření je ale prohloubení hráčovy iniciativy a soustředění na jeho volbu, kde přesně chce v konfliktu mezi oběma frakcemi stát. Na každém bude, zůstane-li věrný té své, nebo sabotuje její válečné snahy ve prospěch opozice.

Rozšíření Onslaught bude samozřejmě zdarma pro předplatitele, cena pro free to play hráče zatím zveřejněna nebyla.


DALŠÍ

CGwillWin