Harry Potter od autorov Pokémon GO je stále v produkcii, tento rok ho však nečakajte

Harry Potter od autorov Pokémon GO je stále v produkcii, tento rok ho však nečakajte
21:00, 05.07.2018

Spoločnosť Ninatic Labs sa po megalomansky úspešnej mobilnej hre/aplikácii zo sveta Pokémonov stala fenoménom (sám ju hrám dodnes). Aj keď sa čísla už nedajú označiť za nejako rapídne stúpajúce, hra stále ročne vygeneruje milióny dolárov a ponúka tak šancu spomínaným vývojárom na nové nápady, či prípadne vývoj technológií. No a práve u ich dávnejšie potvrdenej hry zo sveta slávnych čarodejníkov (Harry Potter: Wizards Unite), ktorá má byť unikátnym AR zážitkom pre všetkých, sa dnes v krátkosti zastavíme.

Ninatic totižto prišiel s technologickým videom ku úplne inému AR projektu, kde jasne dokazujú, že v ponímaní využívania AR patria medzi elitu. Dokázali totižto natoľko eliminovať veľký problém s latenciou počas akejkoľvek akcie, že sa im razom otvorili možnosti zmeniť akýkoľvek výkonný mobilný telefón na vstupenku do sveta interaktívnej zábavy. Video prezentácia nižšie vám napovie viac a ja sa radšej vrátim späť k pánovi s bleskom na čele.

Harry Potter: Wizards Unite je stále v príprave, avšak tento rok ho nemusíme a ani nemáme očakávať. Ninatic si chce nechať ešte dosť priestoru na dotiahnutie svojej vízie do správne kvalitných výsledkov tak, aby sa tie milióny nadšencov s paličkami v ruke, mohli konečne realizovať a zabaviť. Držme im palce, nech sa práve rok 2019 stane ďalším rokom kedy o tejto hre bude počuť úplne každý na celom svete, tak ako to bolo v prípade Pokémon GO.


DALŠÍ

CGwillWin