Bude příští rok Modern Warfare 4?

Bude příští rok Modern Warfare 4?
15:19, 21.05.2018

Ano je to na hlavu postavené, ale je to tak každý rok. Jen co se pořádně představí nejnovější díl série Call of Duty, rozjedou se spekulace o tom, co bude dalším dílem. Ano je to pitomé, ale je to tak, a já vám tuto informaci předávám dále. Ony totiž ty indikace docela dávají smysl, ale hezky popořadě.

Před nějakými dvěma měsíci jsem psal o spekulacích, které ohledně Black Ops IIII vypustil na svět Matt Harris. Tenhle mladík se stal, díky spekulaci, že hra nebude mít kampaň cílem mnoha haterů a kdo ví čeho. Dokonce jej něco donutilo přiznat na Twitteru, že si něco z informací vymyslel. Všichni měli za to, že mu šlo pouze o pozornost. Jenže on zas tak moc nekecal. BO4 nemá kampaň, mám Battle Royale (Blackout) a je to moderní stířlečka. Takže najednou se z Matta Harrise (má delší historii v groupách kolem leakování informací, nyní pro GamingIntel) stal "důvěryhodný" zdroj a lidé mu věří více (ještě před dvěma týdny si z něj všichni dělali legraci).

A právě on tvrdí, že Call of Duty 2019 bude Call of Duty: Modern Warfare 4. A další indikací k tomu je, že se do Infinity Ward vrací docela dost bývalých zaměstnanců. Pokud to nevíte, tak z Infinity Ward odešli v roce 2010 její zakladatelé a s nimi mnoho zaměstnanců. Ti vytvořili studio Respawn a sérii Titanfall. No a jak se zdá v Respawnu už jich asi mnoho není šťastných, ono totiž Titanfall 2 díru do světa neudělal. A mnoho z nich se z Respawn Entertainment vrátilo do Infinity Ward. Takže celkem logicky, proč by právě lidé, kteří stvořili "moderní CoD" před více jak deseti lety nezkusili navázat na sérii Modern Warfare.

Toť vše. Že nyní už bývalý CEO Activisionu Eric Hirschberg řekl, že jsou před námi 3 roky nejlepších Call of Duty a že mají různé světy CoDu, které ví, že hráči milují. To už je taková třešnička, která akorát podpoří tuto spekulaci. Že se pravděpodobně pravdu do cca dubna 2019 nedozvíme je jiná věc. Ale už teď můžeme tipovat jestli to fakt budou MW4 a nebo něco jiného.


DALŠÍ

CGwillWin